Tunas su traškiais kopūstais

JUMS REIKĖS
- 200 g grikių
- 50 g bolivinės balandos
- 20 vnt kopūstų lapų
- 4 vnt morkų
- 1 svogūno
- saujos daigų
- skardinės puikios geltonuodegio tuno mėsos
Šiandien mes paruošime kažką tikrai sveiko
30 minučių
4 porcijos
1/
Išvirkite grikius su bolivinės balandos sėklomis (pasirinkite norimą spalvą). Nulupkite viršutinius kopūsto lapus ir virkite. Virkite apie 7 minutes, tada atvėsinkite po šaltu vandeniu, kad kopūstai išliktų gražios žalios spalvos ir liktų traškūs. Pakepinkite svogūną nedideliame sviesto ar aliejaus kiekyje. Kartu su jais trumpai patroškinkite morkų gabalėlius.
2/
Viską sumaišykite, įberkite druskos, pipirų ir patiekite į lėkštę su tuno gabaliukais. Papuoškite daigais. Priklausomai nuo porcijos dydžio ši itin sveika bomba tiks pietums ar gausiam užkandžiui.
Gero apetito!