Receptai
Tuno Tapos
Jums reikės
| „Sun & Sea“ tunas aliejuje | 100 g |
|---|---|
| Jauni svogūnų laiškai | 1 ryšulėlis |
| Krapai | sauja ir šiek tiek papuošimui |
| Citrinos sultys | 1 šaukštas |
| Kreminis sūris „Philadelphia“ | 100 g |
| Graikiškas jogurtas | 2 šaukštai |
| Prancūziškas batonas | 1 vnt. |
| Kapariai su koteliais | 100 g |
| Juodosios alyvuogės | 80 g |
| Malti juodieji pipirai | |
| Druska | |
| Pipirnių papuošimui |
Naujųjų metų šventei siūlome išbandyti tuno tapas. Papildykite savo tradicinį stalą šia naujove ir nustebinkite svečius puikiu patiekalu. Jį paruošite tik per 15 minučių.
Paruošimas
tuno tapos
- Nusunkite tuną ir leiskite skysčiui nuvarvėti.
- Svogūnų laiškus ir krapus smulkiai supjaustykite.
- Dubenyje sumaišykite tuną, svogūnus, krapus, citrinos sultis, kreminį sūrį, jogurtą, druską ir pipirus.
- Batoną supjaustykite riekutėmis ir užtepkite užtepėle. Papuoškite alyvuogėmis, kapariais, pipirnėmis ir krapais.