Ančiuvių filė
saulėgrąžų aliejuje
Pusiau konservuotas žuvies produktas
Sudedamosios dalys:
Sardinės (Engraulis ringens, Peru sardinės) 55 %, saulėgrąžų aliejus 45 %, valgomoji druska 17,5 % masės
Žuvies kilmė / Žvejybos rajonas:
Jūrinės žvejybos produktas / FAO No. 87 Pietryčių Ramusis vandenynas.
Žvejybos būdas:
Apskritieji tinklai ir tinklai
Grynasis žuvies kiekis:
55 g
Kilmės šalis:
Ispanija
Minimalus galiojimas:
180 dienos nuo prekės pristatymo
Laikyti sausoje vietoje prie temperatūros nuo +5 °C iki +15 °C. Atidarius suvartoti.
Informacija apie maistingumą 100 g sausos medžiagos:
Energinė vertė 754 kJ / 180 kcal |
Riebalai 8,1 g |
– iš kurių sočiųjų riebalų rūgštys 1,4 g |
Angliavandeniai 0,7 g |
– iš kurių cukrūs 0 g |
Baltymai 26 g |
Druska 15,3 g |
Sudedamosios dalys:
Sardinės (Engraulis ringens, Peru sardinės) 55 %, saulėgrąžų aliejus 45 %, valgomoji druska 17,5 % masės
Žuvies kilmė / Žvejybos rajonas:
Jūrinės žvejybos produktas / FAO No. 87 Pietryčių Ramusis vandenynas.
Žvejybos būdas:
Apskritieji tinklai ir tinklai
Grynasis žuvies kiekis:
55 g
Kilmės šalis:
Ispanija
Minimalus galiojimas:
180 dienos nuo prekės pristatymo
Laikyti sausoje vietoje prie temperatūros nuo +5 °C iki +15 °C. Atidarius suvartoti.