Receptai
Tuno Tapos
Jums reikės
15 minučių
0 porcijos
„Sun & Sea“ tunas aliejuje | 100 g |
---|---|
Jauni svogūnų laiškai | 1 ryšulėlis |
Krapai | sauja ir šiek tiek papuošimui |
Citrinos sultys | 1 šaukštas |
Kreminis sūris „Philadelphia“ | 100 g |
Graikiškas jogurtas | 2 šaukštai |
Prancūziškas batonas | 1 vnt. |
Kapariai su koteliais | 100 g |
Juodosios alyvuogės | 80 g |
Malti juodieji pipirai | |
Druska | |
Pipirnių papuošimui |
Naujųjų metų šventei siūlome išbandyti tuno tapas. Papildykite savo tradicinį stalą šia naujove ir nustebinkite svečius puikiu patiekalu. Jį paruošite tik per 15 minučių.
Paruošimas
tuno tapos
- Nusunkite tuną ir leiskite skysčiui nuvarvėti.
- Svogūnų laiškus ir krapus smulkiai supjaustykite.
- Dubenyje sumaišykite tuną, svogūnus, krapus, citrinos sultis, kreminį sūrį, jogurtą, druską ir pipirus.
- Batoną supjaustykite riekutėmis ir užtepkite užtepėle. Papuoškite alyvuogėmis, kapariais, pipirnėmis ir krapais.