Receptai
Tuno Tapos
![](https://sunsea.lt/wp-content/uploads/2021/12/EOSR0581_2000x2000_compressed.jpg)
Jums reikės
„Sun & Sea“ tunas aliejuje | 100 g |
---|---|
Jauni svogūnų laiškai | 1 ryšulėlis |
Krapai | sauja ir šiek tiek papuošimui |
Citrinos sultys | 1 šaukštas |
Kreminis sūris „Philadelphia“ | 100 g |
Graikiškas jogurtas | 2 šaukštai |
Prancūziškas batonas | 1 vnt. |
Kapariai su koteliais | 100 g |
Juodosios alyvuogės | 80 g |
Malti juodieji pipirai | |
Druska | |
Pipirnių papuošimui |
![](https://sunsea.lt/wp-content/uploads/2021/12/EOSR0581_2000x2000_compressed.jpg)
Naujųjų metų šventei siūlome išbandyti tuno tapas. Papildykite savo tradicinį stalą šia naujove ir nustebinkite svečius puikiu patiekalu. Jį paruošite tik per 15 minučių.
Paruošimas
tuno tapos
![](https://sunsea.lt/wp-content/uploads/2021/12/EOSR0507.00_01_08_40.Still003-1080x1080-1.jpg)
![](https://sunsea.lt/wp-content/uploads/2021/12/EOSR0614_2000x2000_compressed.jpg)
- Nusunkite tuną ir leiskite skysčiui nuvarvėti.
- Svogūnų laiškus ir krapus smulkiai supjaustykite.
- Dubenyje sumaišykite tuną, svogūnus, krapus, citrinos sultis, kreminį sūrį, jogurtą, druską ir pipirus.
- Batoną supjaustykite riekutėmis ir užtepkite užtepėle. Papuoškite alyvuogėmis, kapariais, pipirnėmis ir krapais.