Receptai
Tuno Tapos

Jums reikės

15 minučių
0 porcijos
„Sun & Sea“ tunas aliejuje 100 g
Jauni svogūnų laiškai 1 ryšulėlis
Krapai sauja ir šiek tiek papuošimui
Citrinos sultys 1 šaukštas
Kreminis sūris „Philadelphia“ 100 g
Graikiškas jogurtas 2 šaukštai
Prancūziškas batonas 1 vnt.
Kapariai su koteliais 100 g
Juodosios alyvuogės 80 g
Malti juodieji pipirai
Druska
Pipirnių papuošimui

 

 

 

Naujųjų metų šventei siūlome išbandyti tuno tapas. Papildykite savo tradicinį stalą šia naujove ir nustebinkite svečius puikiu patiekalu. Jį paruošite tik per 15 minučių.

Paruošimas
tuno tapos

  1. Nusunkite tuną ir leiskite skysčiui nuvarvėti.
  2. Svogūnų laiškus ir krapus smulkiai supjaustykite.
  3. Dubenyje sumaišykite tuną, svogūnus, krapus, citrinos sultis, kreminį sūrį, jogurtą, druską ir pipirus.
  4. Batoną supjaustykite riekutėmis ir užtepkite užtepėle. Papuoškite alyvuogėmis, kapariais, pipirnėmis ir krapais.

Panaudotas produktas

Skanaus!